SAP ekspert til din næste opgave - Dygtige SAP konsulenter her
17650
page-template-default,page,page-id-17650,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

SAP konsulenter

Når du søger efter freelance SAP konsulenter, kommer du ikke udenom Accuro, som er en af markedets absolut stærkeste leverandører af SAP konsulenter i Norden. Grundlæggeren af Accuro har selv over 22 års erfaring som SAP konsulent og er således med til at sikre kvaliteten af de konsulenter, vi tilbyder vores kunder.

Flere af vores rekrutteringskonsulenter har lang erfaring i screening og matchning af konsulenter inden for SAP-porteføljen, og vi har leveret konsulenter til flere store danske virksomheder som f.eks. DSB, Vestas, Danfoss, Arla Foods, Maersk Line, Dagrofa, men også H&M, IKEA, Orkla ASA o.a.

Vi kan tilbyde:

– Funktionelle SAP konsulenter (også kaldet SAP-forretningskonsulenter)
– Tekniske SAP konsulenter
– SAP projektledere
– SAP testkonsulenter
– Derudover kan vi via vores afdeling i Ukraine levere SAP Outsourcing og remote SAP konsulenter

Hvad er SAP?

SAP blev grundlagt i 1972 og er en stor tysk softwarevirksomhed med hovedkvarter i den tyske by Waldorf. SAP er verdens største leverandør af ERP-software og relaterede virksomhedsapplikationer. SAP står for Systems, Applications and Products in Data Processing.

ERP-systemet – eller  ECC – er det kollektive udtryk for SAPs funktionelle og tekniske moduler. De gør det muligt for virksomheder at administrere forretningsprocesser via et samlet system, herunder f.eks. regnskab, salg, produktion, HR og lager. Integrationen sikrer, at informationen flyder fra en SAP-komponent til en anden uden brug af redundant dataindtastning og samtidig sikre finansiel, procesmæssig og juridisk kontrol.

ECC er den lokale version af SAP, og den implementeres normalt i mellemstore og store virksomheder. For mindre virksomheder er det muligt at benytte SAP Business One ERP-platformen.

Produktporteføljen udvikles løbende, og der findes i dag løsninger til omkring 25 forskellige brancher.

I 2016 servicerede SAP mere end 335.000 kunder i 190 lande. De har omkring 50.000 ansatte fordelt i mere end 50 lande.

SAP ECC har forskellige hovedmoduler, som er adskilt i funktionelle og tekniske moduler, som hver har submoduler.

SAPs funktionelle moduler omfatter bl.a.:

 • Materials Management (MM)
 • Sales and Distribution (SD)
 • Production Planning (PP)
 • Plant Maintenance (PM)
 • Financial Accounting (FI)
 • Controlling (CO)
 • Project System (PS)
 • Quality Management (QM)
 • Human Capital Management (HCM)

SAPs tekniske moduler inkluderer:

 • Basis
 • ABAP
 • NetWeaver
 • PI/PO (Process Integration/Process Orchestration)
 • Business Intelligence (SAP BI)
 • Business Warehouse (SAP BW)
 • HANA
Vi kan hjælpe dig med dit behov

Vælg forspørgsels type

Kunderne siger: 

Winnie Bøttern Thorgaard
Associate Partner & Delivery Project Executive, IBM

– Det var et omfattende flergrenet implementerings- og migreringsprojekt, der skulle implementeres på en SAP-løsning. Derfor fik jeg freelance SAP-specialister fra Accuro med på IBM-holdet. Det blev et rigtig godt teamwork allerede fra dag ét. Accuros folk var på alle måder proaktive.

Sune Slemming
Head of Business Solutions Competence Center, DOVISTA 

– Accuros udgangspunkt for at kunne levere kandidater med den rigtige profil til DOVISTA’s opgaver har grundlag i konsulentvirksomhedens omfattende viden om IT og SAP-teknologi kombineret med et indgående kendskab til deres portefølje af freelancespecialister.

Accuros direktør hilser

Svend Ørum
Managing Director/Partner
Mobil.: (+45) 4097 2064
E-mail: sgo@accuro.dk

Svend Ørum er direktør og ejer af Accuro. Han har over 22 års erfaring inden for SAP, hvor han selv har fungeret som specialist inden for SAP FICO samt løsningsarkitekt på større økonomi- og logistikprojekter. Svends referenceliste på SAP-projekter er stor, og han har undervist i SAP inden for SAP FICO i Norden og Europa. Svend har en baggrund som civilingeniør fra Aalborg Universitet (M.Sc. Cand. Polyt. in Management systems – Industrial Production and Management). Før det arbejdede Svend som Mainframe-udvikler.