Accuro.dk | SAP konsulenter
17650
page-template-default,page,page-id-17650,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

SAP konsulenter

Når du søger efter freelance SAP konsulenter, kommer du ikke udenom Accuro som er en af markedets absolut stærkeste leverandører af SAP freelance konsulenter i Norden. Grundlæggeren af Accuro har selv over 22 års erfaring som SAP konsulent og er således med til at sikre kvaliteten af de konsulenter vi tilbyder vores kunder.

Flere af vores rekrutterings konsulenter har lang erfaring i screening og matchning af konsulenter indenfor SAP porteføljen og vi har leveret SAP konsulenter til flere store danske virksomheder som f.eks. DSB, Vestas, Danfoss, Arla Foods, Maersk Line, Dagrofa, men også H&M, IKEA, Orkla ASA o.a.

Vi kan tilbyde:

– Funktionelle SAP konsulenter(også kaldet SAP-Forretningskonsulenter)
– Tekniske  SAP konsulenter
– SAP Projektledere
– SAP test konsulenter
– Derudover kan vi via vores afdeling i Ukraine levere SAP Outsourcing og remote SAP konsulenter

Hvad er SAP:

SAP blev grundlagt i 1972 og er en stor tysk softwarevirksomhed med hovedkvarter i den tyske by Waldorf og er verdens største leverandør af ERP-software og relaterede virksomhedsapplikationer. SAP står for Systems, Applications and Products in Data Processing.

SAP ERP-systemet eller SAP ECC er det kollektive udtryk for SAP’s funktionelle og tekniske moduler, der gør det muligt for virksomheder at administrere forretningsprocesser gennem et samlet system, herunder f.eks. regnskab, salg, produktion, HR og lager. Integrationen sikrer, at informationen flyder fra en SAP-komponent til en anden uden brug for redundant data dataindtastning og sikrer finansiel, procesmæssig og juridisk kontrol.

SAP ECC er den lokale version af SAP, og den implementeres normalt i mellemstore og store virksomheder. For mindre virksomheder tilbyder SAP sin SAP Business One ERP platform.

Produktporteføljen udvikles løbende, og der findes i dag løsninger til omkring 25 forskellige brancher.

I 2016 servicerede SAP mere end 335.000 kunder i 190 lande. De har omkring 50.000 ansatte fordelt i mere end 50 lande.

SAP ECC har forskellige hovedmoduler, som er adskilt i funktionelle moduler og tekniske moduler, som hver har submoduler.

SAP’s funktionelle moduler omfatter bl.a.:

 • Materials Management (SAP MM)
 • Sales and Distribution (SAP SD)
 • Production Planning (SAP PP)
 • Plant Maintenance (SAP PM)
 • Financial Accounting (SAP FI)
 • Controlling (SAP CO)
 • Project System (SAP PS)
 • Quality Management (SAP QM)
 • Human Capital Management (SAP HCM)

SAP’s tekniske moduler inkluderer:

 • SAP Basis
 • SAP ABAP
 • SAP NetWeaver
 • SAP PI/PO (Process Integration/Process Orchestration)
 • SAP Business Intelligence (SAP BI)
 • SAP Business Warehouse (SAP BW)
 • SAP HANA
Vi kan hjælpe dig med dit behov

Vælg forspørgsels type

Kunderne siger: 

Winnie Bøttern Thorgaard
Associate Partner & Delivery Project Executive, IBM

– Det var et omfattende flergrenet implementerings- og migreringsprojekt, der skulle implementeres på en SAP-løsning. Derfor fik jeg freelance SAP-specialister fra Accuro med på IBM-holdet. Det blev et rigtig godt teamwork allerede fra dag ét. Accuros folk var på alle måder proaktive.

Sune Slemming
Head of Business Solutions Competence Center, DOVISTA 

– Accuros udgangspunkt for at kunne levere kandidater med den rigtige profil til DOVISTA’s opgaver har grundlag i konsulentvirksomhedens omfattende viden om IT og SAP-teknologi kombineret med et indgående kendskab til deres portefølje af freelancespecialister.

Accuros direktør hilser

Svend Ørum
Managing Director/Partner
Mobil.: (+45) 4097 2064
E-mail: sgo@accuro.dk

Svend Ørum er direktør og ejer af Accuro. Han har over 22 års erfaring indenfor SAP branchen, hvor han selv har fungeret som SAP specialist indenfor SAP FICO samt løsningsarkitekt på større økonomi- og logistik projekter. Svend har en stor reference liste på SAP projekter og har undervist i SAP indenfor SAP FICO i hele Norden samt nordlige Europa. Svend har en Civil Ingeniør uddannelse fra Aalborg Universitet fra 1995 (M.Sc. Cand. Polyt. in Management systems – Industrial Production and Management). Før det arbejdede Svend som Mainframe udvikler i 4 år.