Med et opdateret CV i vores konsulentdatabase vil du løbende blive matchet med relevante projekter, og så kommer du også i betragtning til de opgaver, som vi ikke annoncerer.

Skriv dig op i vores CV-bank og lad os skaffe dig dit næste job

Har du også tit svært ved at finde tiden til at søge det næste freelanceprojekt? Så kan vi være din rekrutteringspartner. Mens du knokler på dit nuværende projekt, skaffer vi dig dit næste. Det giver dig tid og ro til at fokusere på kernen i din forretning.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger og behandler alle CV’er fortroligt og i henhold til vores GDPR-retningslinjer.

Vi strømliner dit CV

Vi ser dagligt hundredvis af CV’er, og de fleste er vidt forskellige. Vi tør godt kalde os eksperter i at sammenfatte det gode freelancekonsulent-CV, og derfor rådgiver vi dig også om forbedringspotentialerne i netop dit CV.

Vores kompetencematrix er unik. Den er nemlig et effektivt redskab, som gør kunderne i stand til lynhurtigt at kunne overskue dine erfaringer og kompetencer, når vi sender dig frem til en opgave. På den måde står du og dine kompetencer helt skarpt.

Vi sender kun dit CV til vores kunder med din forudgående accept. Du kan til enhver tid rette i dit CV, ligesom du kan slette det fra vores database.

Senior Recruitment Manager, Freelance

Abeer Almas

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513

Registrer dig Trin 1 af 2

Sådan hjælper CV-banken dig

1

Du uploader dit CV

2

Screeningssamtale med os

3

Vi matcher dig med opgaver

Vi har bl.a. formidlet konsulenter til –