Kom med på holdet

Hos os er der højt til loftet, gode grin, et solidt sammenhold og kort vej fra tanke til handling. Vores hold af dedikerede medarbejdere gør hele forskellen for Accuros kunder og konsulenter – de er hjertet i maskineriet og hele omdrejningspunktet for vores forretning.

Vi er altid interesserede i at møde nye, dygtige og engagerede profiler, som potentielt kan blive en fast del af Accuro, men vi er også selektive i forhold til, hvem vi lukker ind på holdet.

For os er det ikke alene de faglige og akademiske kvalifikationer og resultater, der vægter højest – de menneskelige kompetencer og evnen til at samarbejde er lige så vigtige.

Nysgerrig?

Vi mødes altid gerne over en kop kaffe til en snak med en potentiel kollega.

Aktuelle ledige stillinger

Vi søger ny Accountant

Er du en erfaren, struktureret og pligtopfyldende bogholder? Har du fuldstændig styr på fakturering, betaling af leverandører og bogføring? Er du servicemindet og positiv? Og er du samtidig en alsidig og proaktiv blæksprutte, som også godt kan lide at kaste dig over andre administrative opgaver? Så er det lige netop dig, vi står og mangler til vores team.

Om os

Accuro er et SAP og IT-konsulenthus med hovedkvarter på Frederiksberg samt afdeling i Kiev, Ukraine. Vi er kunders og konsulenters rekrutteringspartner og matcher SAP- og IT-specialister med projekter og stillinger hos vores mange gode kunder i hele Norden.

Vi er et hold af 11 dedikerede medarbejdere dækkende over rekruttering, administration, marketing, salg og så vores direktør og ejer. Vi har travlt, og de sidste fem år er vi blevet kåret som Børsen Gazelle.

Du vil opleve, at vi er et team, som har det sjovt sammen. Hver dag skal være en god dag på vores arbejdsplads. Derfor vil du opleve, at der hos os er et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, kort vej til beslutningerne og en hel masse grin. Vi arbejder selvstændigt, men der er også plads til sparring og erfaringsudveksling bl.a. på vores faste fredagsmorgenmøder.

Om dig

Det er ikke så vigtigt for os, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har bag dig, så længe den er relevant, og det er heller ikke afgørende, hvor mange års erfaring du har. Vigtigt er det dog, at du selvstændigt kan løse opgaver som:

 • Debitorbogholderi, herunder fakturering samt rykning af kunder
 • Kreditor- og finansbogholderi, herunder betalinger
 • Bogføring
 • Afstemning af bank
 • Lønadministration og ferieregnskab
 • Håndtering af bonusafregninger
 • Budgetter og budgetopfølgning
 • Rapportering til ledelsen.

Du bliver ansvarlig for økonomi og administration i samarbejde med vores direktør, som du også vil referere direkte til. Som regnskabsansvarlig tager du ejerskab, og så besidder du et godt overblik. Du brænder for dine opgaver, du sætter en ære i at tingene er gennemarbejdet og leveret til fastsatte deadlines, og så har du en god forretningsforståelse. Vi er altid interesseret i at forbedre og optimere vores interne arbejdsgange, og har du øje for processer, skal du være med til at optimere processer og arbejdsgange til et nyt niveau, som forbedrer både effektiviteten og informationsniveauet i virksomheden.

Du vil være i løbende kontakt med vores kunder og konsulenter, og derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, tillidsfuld og en god kommunikator, da det ofte vil være dig, de har den sidste kontakt med. Derfor skal du beherske flydende dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Der er stor spændvidde i opgaverne, og det er vigtigt, at du har lyst til både at involvere dig i de regnskabsmæssige opgaver samt andre administrative opgaver. Vi søger altså dig, der ikke er bange for at give et nap med, der hvor behovet er og assistere med PA-opgaver for vores direktør samt ved mindre interne projekter, marketingaktiviteter mv. Har du erfaring med projektledelse og projektkoordinering, er det kun et plus. er udadvendt, smilende og positiv – det vil nemlig ofte være dig, som vores kunder og konsulenter har den sidste kontakt med, og det er vigtigt, at vi altid efterlader det bedste aftryk.

Du er også:

 • en ferm bruger af Microsoft Office-pakken, særligt Excel
 • en erfaren bruger af e-conomic
 • bekendt med Microsoft CRM 2016 – det er et plus, men ikke et krav.

Det praktiske

Stillingen er i udgangspunkt fuldtid, men vi har ikke lagt os fast på din ugentlige arbejdstid – det aftales med den rette kandidat ud fra dine ønsker og behov. Løn efter kvalifikationer med pensionsordning, sundhedsordning samt øvrige personalegoder. Tiltrædelse efter aftale.

Lyder stillingen som noget for dig?

Det håber vi – vi står nemlig og mangler dig! Send os derfor din ansøgning, dit CV samt evt. relevante bilag hurtigst muligt. Vi behandler nemlig ansøgninger løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så giv os endelig et kald. Recruitment manager, Camilla Nøhr kan fanges på (+45) 5230 6511.

Vi glæder os til at høre fra dig!

CEO & Owner

Svend Ørum

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064

CEO & Owner

Svend Ørum

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064