Arrangementer

Vi inviterer jævnligt til arrangementer, events og møder. Du kan danne dig et overblik over kommende events her på siden, og så kan du nemt tilmelde dig dem, der er interessante for dig at deltage på.

Arrangementskalenderen

November 2019

04
Nov 2019

ITIL 4 – agil IT Service Management til digitale virksomheder

På denne komprimerede introduktion til ITIL 4 får du indblik i den overordnede struktur og de vigtigste nyheder i den seneste version af verdens mest udbredte service management rammeværk til styring af IT- og digitale services.

ITIL 4 fokuserer bl.a. på integration af DevOps, Agile og Lean, og efter indlægget har du fået et indblik i, hvad ITIL 4 kan skabe af værdi for dig og dine kunder.

Sæt x i kalenderen mandag 4. november 2019 kl. 17-19:30

World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup

I tråd med tidligere er ITIL stadig et fælles sprog for IT-professionelle, men i ITIL 4 får du desuden info om alle de nye tiltag, som tusindvis af organisationer har erfaret som god praksis i udvikling og styring af værdiskabende, digitale services til brugere og kunder.

ITIL 4 er en omfattende videreudvikling af version 3, og giver et langt mere praktisk og fleksibelt grundlag for organisationens digitale transformation. ITIL 4 bidrager med en operationel og end-to-end digital model til levering og drift af produkter og IT services. ITIL 4 gør det muligt for IT-afdelingen at spille en større og mere afgørende rolle i forbindelse med forretningsstrategien. Derudover giver ITIL 4 også et overordnet end-to-end perspektiv, der integrerer både agil udvikling, DevOps og Lean IT.

Oplægsholder:

Johnny Jensen

Johnny har mere end 20 års praktisk erfaring med IT Service Management, og er både ITIL Expert og akkrediteret ITIL 4 instruktør. Han er en særdeles erfaren formidler, og formår at gøre ITIL let at relatere til egen hverdag.

Program:

FØRST – Velkomst v. Accuros CEO, Svend Ørum
DERNÆST – Introduktion til ITIL 4: system, struktur, begreber, teknikker og koncepter
HEREFTER – sammenhæng med Lean, Agile og DevOps og eksempler fra virksomheder, der er i gang
– KORT PAUSE –
OG SÅ – ITIL 3 vs. ITIL 4; Hvad er nyt, og hvad har overlevet?
DEREFTER – ITIL 4 Certification Scheme og mulighederne fremadrettet
OG – Spørgsmål
SLUTTELIGT – Fri mingling.

Kl. 19:30: tak for i aften.

Håber vi ses!

Tilmelding til jhf@accuro.dk. Bemærk: din tilmelding er først registreret, når du modtager en bekræftelse pr. mail fra os.

del arrangement
Hej, Jeg faldt over dette event hos Accuro, som jeg gerne vil dele med dig., ITIL 4 – agil IT Service Management til digitale virksomheder 04 nov 2019 På denne komprimerede introduktion til ITIL 4 får du indblik i den overordnede struktur og de vigtigste nyheder i den seneste version af verdens mest udbredte service management rammeværk til styring af IT- og digitale services. ITIL 4 fokuserer bl.a. på integration af DevOps, Agile og Lean, og efter indlægget har du fået et indblik i, hvad ITIL 4 kan skabe af værdi for dig og dine kunder. Sæt x i kalenderen mandag 4. november 2019 kl. 17-19:30 World Trade Center BallerupBorupvang 32750 Ballerup I tråd med tidligere er ITIL stadig et fælles sprog for IT-professionelle, men i ITIL 4 får du desuden info om alle de nye tiltag, som tusindvis af organisationer har erfaret som god praksis i udvikling og styring af værdiskabende, digitale services til brugere og kunder. ITIL 4 er en omfattende videreudvikling af version 3, og giver et langt mere praktisk og fleksibelt grundlag for organisationens digitale transformation. ITIL 4 bidrager med en operationel og end-to-end digital model til levering og drift af produkter og IT services. ITIL 4 gør det muligt for IT-afdelingen at spille en større og mere afgørende rolle i forbindelse med forretningsstrategien. Derudover giver ITIL 4 også et overordnet end-to-end perspektiv, der integrerer både agil udvikling, DevOps og Lean IT. Oplægsholder: Johnny Jensen Johnny har mere end 20 års praktisk erfaring med IT Service Management, og er både ITIL Expert og akkrediteret ITIL 4 instruktør. Han er en særdeles erfaren formidler, og formår at gøre ITIL let at relatere til egen hverdag. Program: FØRST – Velkomst v. Accuros CEO, Svend ØrumDERNÆST – Introduktion til ITIL 4: system, struktur, begreber, teknikker og koncepterHEREFTER – sammenhæng med Lean, Agile og DevOps og eksempler fra virksomheder, der er i gang– KORT PAUSE –OG SÅ – ITIL 3 vs. ITIL 4; Hvad er nyt, og hvad har overlevet?DEREFTER – ITIL 4 Certification Scheme og mulighederne fremadrettetOG – SpørgsmålSLUTTELIGT – Fri mingling. Kl. 19:30: tak for i aften. Håber vi ses! Tilmelding til jhf@accuro.dk. Bemærk: din tilmelding er først registreret, når du modtager en bekræftelse pr. mail fra os. link here: https://accuro.dk/kandidat/arrangementer/ Accuro © 2019. All Rights Reserved.
Marketing & Communications Manager

Josefine Frederiksen

jhf@accuro.dk
(+45) 6112 0960

Styrk dit professionelle netværk!

Når du deltager på Accuros arrangementer, styrker du dit professionelle netværk samtidig med, at du får ny, faglig viden.

Har du ønsker og idéer til møder og events, så hiv endelig fat i os.

Marketing & Communications Manager

Josefine Frederiksen

jhf@accuro.dk
(+45) 6112 0960


Vi inviterer jævnligt til arrangementer, events og møder. Du kan danne dig et overblik over kommende events her på siden, og så kan du nemt tilmelde dig dem, der er interessante for dig at deltage på.