Vi formidler topprofessionelle senior SAP- og IT-konsulenter til projekter hos vores mange gode kunder. Vores mission er klar: Vi vil fastholde vores position som konsulenter og kunders foretrukne rekrutteringshus.

For os er gode relationer og et tæt og personligt samarbejde altafgørende. Vi vil lære dig at kende, så vi er skarpe på at placere dig på de helt rigtige projekter. Som Accuro-konsulent vil du opleve, at vi er imødekommende, i øjenhøjde og omhyggelige. Vi er dybt dedikerede i alt, vi gør, og som din rekrutteringspartner forpligter vi os til altid at have dine interesser for øje.

Vi har styr på kontrakter, gode timepriser, og så kan vi være din sparringspartner og rådgiver i forhold til faglig og personlig udvikling.

Vi vil samarbejde med de bedste

Derfor samarbejder vi med seniorkonsulenter med minimum 10 års specialisterfaring. Vores krav til dig som specialist er altså høje.

Vi forventer, at du lever op til vores værdier om omhu i alt, vi gør. Dét er vores kvalitetsgaranti over for vores kunder. Du skal være blandt de dygtigste inden for dit felt, en værdifuld sparringspartner i projekter, og så skal du have forståelse for kundens behov.

Lyder det som dig? Så book os til en kop kaffe, så vi kan blive klædt på til at matche dig med de helt rigtige projekter.

For os er sammenhold og et stærkt fagligt netværk vigtigt. Derfor vil du løbende blive inviteret til en stribe arrangementer, events samt gå hjem- og god morgen-møder. Både dem med fagligt indhold, men også de sociale.

Du tilmelder dig nemt de arrangementer, som er interessante for dig at deltage på.

Senior Recruitment Manager, Freelance

Abeer Almas

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513

Mantas Andriekus
Senior SAP PM Specialist, DSB

Accuro er konstant fokuseret på muligheden for at forbedre deres forretningsmodel og handlemåde. Deres tilgang og jordnære indstilling er bestemt med til at opbygge tillid og win win-situationer.

Mød vores medarbejdere

Svend Ørum

CEO & Owner

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064

Abeer Almas

Senior Recruitment Manager, Freelance

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513