Vi rekrutterer topprofessionelle SAP- og IT-specialister til faste stillinger hos vores mange gode kunder. Vores mission er klar: Vi vil fastholde vores position som konsulenter, kandidater og kunders foretrukne rekrutteringshus.

For os er gode relationer og et tæt og personligt samarbejde altafgørende. Vi vil lære dig at kende – vi vil se og forstå dit talent. Jo bedre vi kender dig, desto bedste kan vi matche dig med den helt rigtige stilling.

Du vil derfor opleve, at vi er imødekommende, i øjenhøjde og omhyggelige. Vi er dybt dedikerede i alt, vi gør, og som din rekrutteringspartner forpligter vi os til altid at have dine interesser for øje.

Derfor dedikerer vi også den samme person, eller det samme team, til hver enkelt rekrutteringsproces. Det vil med andre ord sige, at det altid er den samme kontaktperson fra Accuro, som du vil være i dialog med. Dét sikrer tryghed og diskretion i ansættelsesprocessen.

Et stærkt netværk

I årenes løb har vi opbygget et stærkt SAP og IT-specifikt kundenetværk. Det har vi bl.a. i kraft af vores mere end 20 års erfaring på SAP. Vi samarbejder med nogle af de helt centrale virksomheder i branchen, som løbende søger nye nøglemedarbejdere, og vi er konstant på udkig efter skarpe profiler.

For os er sammenhold og et stærkt fagligt netværk vigtigt. Derfor vil du løbende blive inviteret til en stribe arrangementer, events samt gå hjem- og god morgen-møder. Både dem med fagligt indhold, men også de sociale.

Du tilmelder dig nemt de arrangementer, som er interessante for dig at deltage på.

Senior Recruitment Manager, Freelance

Abeer Almas

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513

Mantas Andriekus
Senior SAP PM Specialist, DSB

Accuro er konstant fokuseret på muligheden for at forbedre deres forretningsmodel og handlemåde. Deres tilgang og jordnære indstilling er bestemt med til at opbygge tillid og win win-situationer.

Mød vores medarbejdere

Svend Ørum

CEO & Owner

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064