Mantas Andriekus

Senior SAP PM Specialist, DSB

Accuro er konstant fokuseret på muligheden for at forbedre deres forretningsmodel og handlemåde. Deres tilgang og jordnære indstilling er bestemt med til at opbygge tillid og win win-situationer.

Mantas Andriekus var i stand til at påtage sig en udfordrende projektstilling hos DSB i Danmark, mens han boede i Skotland. Accuro fik det hele til at gå op i en højere enhed.

Mens jeg kiggede efter interessante stillinger på internettet, faldt jeg over det danske bureau Accuro, som ledte efter en erfaren SAP PM konsulent til en projektstilling hos DSB i Danmark. I første omgang virkede den for kompliceret og uopnåelig, men en telefonsamtale og et foreløbigt interview med Accuro satte alligevel gang i processen med at undersøge mulighederne.

– Accuro er ikke som andre freelancebureauer. De udmærker sig inden for deres marked og har en oprigtig interesse i at udvikle velfungerende forhold – både professionelt og personligt – til de konsulenter, de ansætter. Accuro gjorde det muligt for mig at opretholde mit privatliv i Aberdeen, mens jeg arbejdede i København fire dage om ugen. Det var en god løsning med en optimal balance mellem ude- og hjemmetid.

– Når man bor i ét land og arbejder i et andet, er det selvfølgelig en stor udfordring at få privatlivet, logistikken og praktiske anliggender som f.eks. boligspørgsmål til at fungere. Accuros folk støttede mig hele vejen igennem. For mig beviser dette helt klart den oprigtige indstilling og engagement, som Accuro har i forhold til deres freelancekonsulenter.

En enkel og ligefrem proces

– Ansættelsesprocessen gik hurtigt og effektivt. Jeg blev interviewet af Accuro, og de var meget venlige og åbne. Interviewet var en god screening, hvor man på professionel vis fik afdækket færdighederne. Kort tid efter fik Accuro arrangeret et interview med de ansvarlige hos DSB. Det gode match mellem mine færdigheder og deres behov blev udslagsgivende for det nye ansættelsesforhold. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

– Svend Ørum, administrerende direktør for Accuro, forklarede mig, at det var vigtigt for Accuro at opnå et godt ry gennem konsulenternes arbejde, eftersom deres freelancekonsulenter er både virksomhedens klienter og dens ambassadører. Derfor lægger Accuro stor vægt på at forstå præcis hvilke krav, kunderne stiller til den ønskede profil, inden de publicerer et stillingsopslag. Ligeledes gennemfører de en grundig screening og et foreløbigt interview med alle potentielle kandidater, så det foreløbig match bliver så tæt som muligt på det perfekte. Deres tilgang og jordnære indstilling er helt sikkert med til at opbygge tillid og resultater.

– ”Accuro er ikke perfekt, men vi bestræber os på at være det,” sagde Svend Ørum til mig. Derfor er det mit klare indtryk, at Accuros folk er hele tiden fokuseret på muligheder, som kan forbedre deres forretningsmodel og handlemåde således, at deres læring vokser ved hver nyansættelse.

– Jeg blev tilbudt et job, der passede perfekt til mine færdigheder og mine ambitioner. DSB’s forretningsmål er meget udfordrende, og det er præcis dét, jeg trives med. Jeg elsker udfordrende projekter, teamwork og de nyeste teknologier, og med DSB fik jeg det hele. S/4 HANA projektet betyder, at jeg kan bruge den seneste SAP teknologi til at levere optimale løsninger til understøttelse af en række forretningsprocesser, som i sidste ende vil sikre rettidige vedligeholdelsesprocesser, der understøtter effektiv forretningsdrift.

Denne leverance understøttes af en venlig og uformel atmosfære hos DSB, hvilket skaber en mere produktiv atmosfære og god kommunikation mellem de forskellige discipliner. Min ugentlige flyrejse til København er en positiv oplevelse, fordi jeg ved, at der venter mig endnu en uges arbejde sammen med topkvalificerede DSB-kolleger.

– Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for Accuro, der skabte dette match. Jeg håber, at Accuros folk bliver ved med at lave det, de laver. I min optik er nøglen til det hele, at de aldrig mister deres personlige tilgang. Og hvis jeg i fremtiden skulle være på udkig efter et nyt job, vil jeg helt sikkert kontakte Accuro igen.