Mød vores medarbejdere

Det her er holdet, der gør hele forskellen for både kunder og konsulenter. Vi er et stærkt team af dedikerede medarbejdere – alle specialister inden for hver vores felt. Giv os et ring, send os en mail eller book os til et møde.

Svend er direktør og stifter af Accuro. Med +22 års erfaring er Svend en af de førende, danske eksperter på SAP. Han har været specialist og løsningsarkitekt på større SAP-projekter samt undervist i SAP i Skandinavien.

Svend Ørum

CEO & Owner

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064

Med 10 års erfaring inden for rekruttering af IT-specialister har Abeer et uovertruffent blik for kvalitet og effektivitet i rekrutteringsprocessen.

Abeer Almas

Senior Recruitment Manager, Freelance

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513

Camilla har mange års erfaring med rekruttering af særligt freelancekonsulenter. Camilla er en helt utrolig dygtig formidler, og så er hun særligt passioneret, når hun er med til at gøre en forskel for konsulenterne.

Camilla Bundgaard

Recruitment Specialist

cab@accuro.dk
(+45) 5230 1648

Mario har +35 års erfaring i IT-branchen, og hans IT-viden spænder bredt. Han bor i Ukraine, hvorfra han styrer Accuros Nearshoring-afdeling, selvom hans navn klinger italiensk, så er han pæredansk.

Mario Enrico Presutti

Recruitment Specialist & Director, Ukraine

mep@accuro.dk
DK: (+45) 3695 3730 / UA: (+380) 68 710 8425

Finlay har solid erfaring i rekruttering til alle niveauer og er utrolig dygtig til at finde og rykke nøglemedarbejdere. Han rådgiver altid ud fra kundens unikke behov og er derfor en betroet sparrings- og samarbejdspartner. Finlay er leder af Search & Selection.

Finlay Napier

Recruitment Manager,
Search & Selection

fna@accuro.dk
(+45) 5230 6940

Celeste håndterer alle kontrakter og forlængelser. Det er Celeste, der poster alle jobs, og så er hun involveret i planlægning af events. Celeste er vores stolte amerikaner, og det er særligt hende, der hygger om os alle på kontoret.

Celeste Genovese

Contract Manager

cgo@accuro.dk
(+45) 4043 8462

Vi har bl.a. formidlet konsulenter til –