Mød vores medarbejdere

Det her er holdet, der gør hele forskellen for både kunder og konsulenter. Vi er et stærkt team af dedikerede medarbejdere – alle specialister inden for hver vores felt. Giv os et ring, send os en mail eller book os til et møde.

Svend er direktør og stifter af Accuro. Med +22 års erfaring er Svend en af de førende, danske eksperter på SAP. Han har været specialist og løsningsarkitekt på større SAP-projekter samt undervist i SAP i Skandinavien.

Svend Ørum

CEO & Owner

sgo@accuro.dk
(+45) 4097 2064

Claus er kundens mand. Han elsker at møde virksomheder og se folk i øjnene, når de fortæller om nye projekter og behov. Det er også Claus, som står for udvikling af Accuro og implementering af nye strategier og initiativer.

Claus Schmidt

Sales & Business Development Manager

cls@accuro.dk
(+45) 6112 0938

Med 10 års erfaring inden for rekruttering af IT-specialister har Abeer et uovertruffent blik for kvalitet og effektivitet i rekrutteringsprocessen.

Abeer Almas

Senior Recruitment Manager, Freelance

aba@accuro.dk
(+45) 5230 6513

Jesper har solid erfaring med IT-rekruttering fra flere rekrutteringshuse, og han giver gerne konsulenterne gode råd med på vejen om, hvad deres CV også rummer af muligheder.

Jesper Bøttiger

Recruitment Specialist

jeb@accuro.dk
(+45) 5230 6917

Camilla har mange års erfaring med rekruttering af særligt freelancekonsulenter. Camilla er en helt utrolig dygtig formidler, og så er hun særligt passioneret, når hun er med til at gøre en forskel for konsulenterne.

Camilla Bundgaard

Recruitment Specialist

cab@accuro.dk
(+45) 5230 1648

Mario har +35 års erfaring i IT-branchen, og hans IT-viden spænder bredt. Han bor i Ukraine, hvorfra han styrer Accuros Nearshoring-afdeling, selvom hans navn klinger italiensk, så er han pæredansk.

Mario Enrico Presutti

Recruitment Specialist & Director, Ukraine

mep@accuro.dk
DK: (+45) 3695 3730 / UA: (+380) 68 710 8425

Johanna har specialiseret sig i rekruttering inden for IT og brænder for kommunikation mellem mennesker. Hun har en baggrund i HR og Cand. Mag. i sprogpsykologi.

Johanna Skovgaard

Recruitment Specialist - på barsel

jos@accuro.dk
(+45) 5230 6930

Camilla har solid erfaring i rekruttering til alle niveauer. Hun rådgiver altid ud fra kundens unikke behov og er derfor en betroet sparrings- og samarbejdspartner. Camilla er leder af Search & Selecetion.

Camilla Nøhr

Senior Recruitment Manager, Search & Selection

can@accuro.dk
(+45) 5230 6511

Finlay rekrutterer hovedsageligt kandidater til fastansættelse. Han er en garvet herre og en af branchens ypperste specialister. Finlay er utrolig dygtig til at finde og rykke nøglemedarbejdere.

Finlay Napier

Senior Recruitment Specialist

fna@accuro.dk
(+45) 5230 6940

Celeste håndterer alle kontrakter og forlængelser. Det er Celeste, der poster alle jobs, og så er hun involveret i planlægning af events. Celeste er vores stolte amerikaner, og det er særligt hende, der hygger om os alle på kontoret.

Celeste Genovese

Contract Manager

cgo@accuro.dk
(+45) 4043 8462

Josefine har mange års erfaring med kommunikation og marketing og en Cand. Mag. i dansk og kommunikation. Det er Josefine, der definerer vores brand, styrer vores events og aktiviteter, og så trækker hun i SoMe-trådene.

Josefine Frederiksen

Marketing & Communications Manager

jhf@accuro.dk
(+45) 6112 0960

Vi har bl.a. formidlet konsulenter til –