FAQ

Dette er nogle af de oftest stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl om, så tjek listen herunder. Får du ikke svar på dit spørgsmål her, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores database rummer 8000+ SAP- og IT-profiler. Fælles for dem alle er, at de hver især er specialister inden for hver deres felt. Vi samarbejder nemlig med senior profiler med solid erfaring.

Er du specialist inden for SAP og IT, så vil vi gerne invitere dig til at blive en del af vores konsulentdatabase, så vi kan søge dig frem, når vi får opgaver ind, som matcher din profil. Du registrer dig i basen ved at klikke her.

Det gør du ganske enkelt ved at uploade dit CV her på siden, og det kan du gøre både som freelancekonsulent og som jobsøgende på udkig efter nye muligheder. Klik her for at uploade dit CV.

Når du ligger i vores database, kontakter vi dig med jobmuligheder, som matcher dine erfaringer og kompetencer. Derudover vil du blive inviteret til events – både de sociale og de faglige.

Du vil derudover to gange om året få tilsendt en mail, hvori du har mulighed for at opdatere de informationer, vi har på dig i databasen. Du har her også mulighed for at slette dig samt alle de oplysninger, vi har på dig.

Det gør du her på hjemmesiden. Er du konsulent, finder du alle ledige freelanceopgaver under konsulent-menuen. Er du kandidat og søger du nyt job, så finder du alle ledige stillinger under kandidat-menuen.

Derudover opfordrer vi dig til at følge os på LinkedIn. Her slår vi nemlig jobopslagene op.

Først og fremmest søger vi i vores egen database. Derfor er det en god idé, at du opretter dig her, så vi har mulighed for at søge dig frem og kontakte dig med nye projekter og/eller jobs.

Finder vi ikke det rette match i databasen, benytter vi os i særlig høj grad af LinkedIn som søgeplatform. Har du en profil på LinkedIn, så er et af vores bedste råd til dig, at du husker jævnligt at opdatere den, så dit digitale CV ajourføres præcis som dit fysiske. Har du ikke allerede en profil på LinkedIn, så kan vi kun opfordre dig til at komme i gang, da søgning efter match i høj grad også foregår her.

Du tilmelder dig nemt vores arrangementer her på siden. Under hvert arrangement er en registreringsboks, som du skal udfylde for at tilmelde dig. Du vil modtage en bekræftelse fra os hurtigst muligt på din tilmelding.

Nogle af vores events har begrænsede pladser, og da vi oplever stor efterspørgsel, så sker tilmelding efter først til mølle-princippet. Du er derfor ikke tilmeldt arrangementet, før du har modtaget en skriftlig bekræftelse herpå i din mailboks.

Er du i vores database, vil du også fra tid til anden modtage invitationer til events pr. mail. Følger du os på LinkedIn, så vil vi også her reklamere for arrangementer – sociale såvel som faglige.

Vi er altid interesseret i at vedligeholde vores database og ajourføre information om, hvornår du er tilgængelig for nye opgaver. På den måde forstyrrer vi dig ikke, mens du sidder i projekt, og så kan vi også have dig i tankerne, når vi kan se, at din kontrakt er ved at udløbe.

Du må derfor altid meget gerne hive fat i os, når du er ved at være klar til at tage en ny opgave. Så gør vi hver især, det vi er bedst til – du fokuserer på dit nuværende projekt, mens vi fokuserer på at skaffe dig et nyt.

Contract Manager

Celeste Genovese

cgo@accuro.dk
(+45) 4043 8462

Contract Manager

Celeste Genovese

cgo@accuro.dk
(+45) 4043 8462