Mazdak Rahimzadeh

ERP Consultant, Baker Tilly

Jeg blev kontaktet af Accuro, da Baker Tilly stod og manglede en NAV-specialist til opdatering af deres it-system, som er rettet mod deres kunder.
Accuro havde styr på det fra start til slut, og rekrutteringsprocessen var både hurtig, menneskelig og professionel

Jeg blev kontaktet af Accuro i 2020, fordi en af mine tidligere kolleger henviste til mig. Der blev relativt hurtigt sat et møde op mellem Accuro og mig, hvor vi fik afklaret, hvor jeg stod henne med hensyn til et jobskifte, hvad mine kompetencer var, og hvilken type af arbejde jeg kan lide at møde ind til hver morgen. Vi fik også talt om, hvad jeg finder vigtigt ved en arbejdsgiver.

Jeg følte, at Accuro havde styr på det fra start til slut, og processen gik hurtigt, fra der blev sat et møde op mellem mig og Baker Tilly, til at jeg blev ansat.

Selve udtalelsen

Accuro fik videreformidlet, hvad I skulle fra Baker Tillys side ret godt, så jeg oplevede ikke, at jeg undervejs stod og manglede svar eller opfølgning i rekrutteringsprocessen. Hele processen fra start til slut var nem at have med at gøre, og jeg skulle ikke rykke jer for informationer på noget tidspunkt. I var med hele vejen og fulgte både op efter mine møder – men også op til møderne hos Baker Tilly, hvor I sikrede jer, at jeg var forberedt på, hvad der skulle ske, så jeg følte mig i trygge hænder.

Accuro er menneskelig og professionel i sin kommunikation

I formår at udtrykke jer på en helt anden måde end jeres konkurrenter. I skal ikke bare have solgt et eller andet job men lyttede til mine behov, og hvad jeg har at sige. Det gør jer mere menneskelig i mine øjne. At være professionel i sin kommunikation og at fremstå menneskelig går hånd i hånd. Hele vejen kunne jeg mærke, at man som kandidat er i øjenhøjde med Accuro, hvilket jeg ser som en styrke.

En anden af styrkerne ved Accuro er desuden, at I er en dansk virksomhed, som kender det danske marked og de forhold, som vi har i Danmark. Jeg har oplevet en del recruitere, som sad i udlandet, og som derfor ikke helt havde styr på de danske forhold som løn.

Jeg havde desuden mulighed for at sidde sammen med jer fysisk undervejs i rekrutteringsprocessen. Det giver en hel anden dynamik, og man forstår hinanden meget bedre. Jeg er som person til det fysiske møde, og at man kan se hinanden i øjnene, mens man taler sammen. Det er helt klart en styrke hos Accuro – og det passer godt med mine værdier og måde at arbejde på generelt.