Persondatapolitik - Accuro.dk
Personadata betingelser hos Accuro
Persondata, databehandleraftale
18114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18114,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Persondatapolitik for Accuro Aps

Introduktion

Kunderne og deres behov for de bedste konsulenter i markedet, er omdrejningspunktet for Accuros virksomhed.

Accuro har derfor opbygget en omfattende netværksdatabase. Det er herfra, vi udvælger vores kandidater til de opgaver, vi får ind.

Vi behandler således persondata for, at kunne tilbyde det perfekte match mellem kundernes behov og konsulenternes erfaring, kompetencer mm.

Vores behandling af dine personoplysninger

Hvis du er konsulent:

  • indsamler vi dine persondata når du indtaster dine informationer på vores hjemmeside, vedhæftet CV eller som du har sendt til os.
  • matcher vi din profil med opgaver hos vores kunder/kundeemner
  • fremsender vi din profil til kunder/kundeemner, efter forudgående aftale med dig
  • modtages feedback fra kunder/kundeemner
  • kan vi sende jobopslag, nyhedsbreve, kursustilbud mm.

Hvis du er kunde/Kundeemne:

  • indsamler vi dine persondata og dialoger, når du henvender dig til os eller ved vores henvendelse til dig
  • kan vi sende salgs- og markedsføringsmateriale samt nyhedsbreve, såfremt du aktivt har tilvalgt dette
  • sender vi dig kandidater til jobopslag, hvis du ønsker at Accuro skal bidrage med kandidater

Sletning/opbevaring af dine data

Hvis du er konsulent:

  • Accuro opbevarer dine informationer indtil du ikke længere ønsker, at Accuro skal formidle dig til vores Kunder/Kundeemner og/eller Accuro ikke længere har legitime grunde til forsætte opbevaringen. Du kan fremsende ønske om sletning via den email adresse du har registreret i vores database.
  • Accuro sender en e-mail 2 gange årligt, som giver dig mulighed for, at blive slettet i Accuro’s systemer samt opdatere dine data.
  • Sletning af dine informationer sker i det omfang, at det ikke konflikter med f.eks. bogføringsloven eller anden lovgivning.

Hvis du er kunde/kundeemne:

  • Accuro opbevarer dine informationer så længe du betragtes som et relevant kundeemne/en kunde.
  • I det omfang det ikke konflikter med f.eks. bogføringsloven eller anden lovgivning, så sletter Accuro information, som ikke er krævet af denne lovgivning.Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, når de ikke formålet med den behandling de var indsamlet til. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du ret til at få indsigt i dine personoplysninger, rettet urigtige personoplysninger, slettet dine personoplysninger, gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring samt ret til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 Oplysninger vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, undtagen i disse tilfælde:

  • Med dit samtykke

Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Accuro, hvis vi har dit samtykke. Vi beder om samtykke hver gang vi ønsker at fremsende dig. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

  • Til ekstern databehandling

Vi videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores informationssikkerhedspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.

  • Af juridiske årsager

For overholdelse af gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.

Informationssikkerhed

Vi anvender udelukkende standard systemer, som leveres fra cloud løsninger af virksomheder der holder anerkendte erklæringer omkring informationssikkerheden fra uafhængige tredjepart eller certificeringer for Informationssikkerhed.

Vi beskytter informationer mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer på PC, tablet, mobiltelefon etc.

Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger for disse enheder:

  • Antivirus på alle enheder, der behandler personoplysninger.
  • Personoplysninger der lagres på enheder, synkroniseres op i cloud løsningerne
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Accuros vegne.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik.

Vi samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med dig.

Ændringer

Vores persondatapolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne persondatapolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).

 

Persondata ansvarlig
Camilla Steensgaard
Mobil: (+45) 5230 1648
E-mail: cas@accuro.dk