DevOps kodecoach til BEC

Vil du modne BEC’s tilgang til softwareudvikling – fra kode til produktion?

Er du en Javaudvikler, for hvem kodekvalitet og kodedesign betyder alt? Ønsker du at være en del af noget større, hvor du kan være ambitiøs og professionel sammen med andre dygtige kollegaer? 

Accuro søger på vegne af BEC en DevOps kodecoach, der, som en del af et team, vil facilitere anvendelsen og modenheden af Software Craftmanship og DevOps-tankegang samt praksis for hele udviklingsorganisationen i BEC.

Du tilbydes

Du tilbydes et stort ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en nøglerolle, hvor du sætter dit præg på, hvordan god kode udvikles på tværs af BEC’s 83 udviklingsteams.

Dit daglige arbejde udføres i et agilt setup indenfor SAFe-rammen. Udviklingsteknologierne er blandt andet Java, Angular og Cobol. Du vil primært skulle arbejde med Java (onprem) incl. Containers, samt Mainframe, og senere Azure.

Dit team

Du vil blive en del af en ny afdeling: BEC’s DevOps Center of Excellence, hvor du får fem højt kvalificerede kollegaer med forskellige specialiseringer inden for DevOps.

Formålet med afdelingen er at modne DevOps-tankegang og praksis i BEC til at være blandt de bedste i den finansielle sektor i Danmark. Dette opnås med en holistisk tilgang og et fokus på discipliner som bl.a. høj kodekvalitet, vedligeholdelse af kode samt monitorering af BEC’s egne løsninger. 

Det er vigtigt, at DevOps-principperne, som implementeres, skaber værdi for BEC’s forretning og kunder. Alle forbedringer skal have en målbar effekt på leveringshastighed og kvalitet og samtidig bidrage til en høj grad af tilfredshed hos de ansatte, som bruger systemerne.

Du får stor indflydelse på samarbejdet og de valg, I skal træffe i teamet. Hvis der er noget, du mener, er vigtigt, og du kan argumentere for det, så vil du kunne få ledelsens opbakning.

Arbejdsstedet vil være i Roskilde, og der vil lejlighedsvist være rejseaktiviteter til BEC’s nearshoring-kontor i Warszawa.

Dine opgaver og dit ansvar

Som DevOps kodecoach arbejder du tæt sammen med udviklingsorganisationen i BEC, der inkluderer 11 agile release-tog (ART’er) og 83 agile udviklingsteams, som implementerer koncepter og IT-løsninger til bankerne.

Afhængig af din profil, så kunne dine primære opgaver og ansvar inkludere:

Undervisning og coaching af teams og enkeltpersoner i forhold til kodekvalitet og kodedesign
Inspirere og udvikle Software Craftmanship og DevOps-koncepter og retningslinjer
Hjælpe udviklingsteams med at gøre det nemt at lave koden ’rigtig fra starten’, herunder bl.a. udvikling af reference-implementeringer
Indsamle læring og praksis fra udviklingsteams til at udvikle centrale begreber og koncepter for kodekvalitet og kodedesign
Bidrage til tværorganisatoriske aktiviteter som DevOps Community of Practice (CoP)
Hjælpe med at benytte code reviews til at optimere kvalitet, delt ejerskab og vidensdeling
Introducere tools som fx SonarQube til at understøtte kodekvalitet og vedligeholdelse, og hvordan man effektivt arbejder med dette
Definere metrikker, der kan bruges til at måle fremskridt i forhold til kodekvalitet og kodedesign
At udvikle “Clean Code and Code design”-teknikker til Cobol i tæt samarbejde med Cobol-udviklerne

Dine erfaringer

Du er Javaudvikler, og du må gerne kunne identificere dig med følgende erfaringer – gerne opnået fra dit arbejde i et modent udviklingsteam eller et DevOps-team:  

at uddanne og coache dine kolleger i Java code design & principles
at være den der har gået forrest og vist ”hvordan der bør udvikles”
Software Craftmanship-tankegang og principper, SOLID-principper, Clean Code-praksis og Test-Driven Development
Du må gerne have gode dansk- og engelskkompetencer, skriftligt og mundtligt.

Din personlighed

Vi leder efter dig med et drive, der elsker at udforske og lære. For os er din nysgerrighed afgørende, og at du trives med udfordringer, også når det kan være svært.  Du må gerne være tålmodig, empatisk og kunne lide at skabe relationer, da du vil skulle opbygge et stort netværk i hele organisationen.

Om BEC

BEC er et dansk full service it-hus. Vi har 50 års erfaring med udvikling og drift af it til finanssektoren.

BEC hjælper finansvirksomheder på alle områder, hvor it berører deres forretning. BEC’s fokus er at optimere vores kunders forretning, så de får størst muligt udbytte af deres it-investering og kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi tilbyder rådgivnings-, teknologi- og driftsydelser, og vi udvikler fremtidens finans-it. Udviklingen sker i tæt samarbejde med vores kunder, som tæller både små, store, traditionelle og nichebaserede finansvirksomheder.

Vi er 1.300+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Praktisk

For mere information om virksomheden og jobbet, kontakt venligst – eller send dit CV til – Finlay Napier, email: fna@accuro.dk, mobil: 5230 6940.

Om Accuro

Accuro er rekrutteringspartner på SAP og IT. For vores kunder og kandidater tilbyder vi én indgang til en fuld palet af rekrutteringsservices; Fra Search & Selection til freelance over Nearshoring. Vi matcher specialister bredt inden for SAP og IT med projekter og faste stillinger hos vores mange gode kunder.

Del opgave:
Recruitment Manager,
Search & Selection

Finlay Napier

fna@accuro.dk
(+45) 5230 6940

Del opgave:
Recruitment Manager,
Search & Selection

Finlay Napier

fna@accuro.dk
(+45) 5230 6940