Sådan gør vi - Accuro.dk
15851
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15851,page-child,parent-pageid-14869,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sådan gør vi

Hos Accuro er vi specialiseret i rekruttering og formidling af særlig dygtige konsulenter med spidskompetencer inden for SAP, Oracle, Microsoft samt Projektledelse og Test. Vi rekrutterer til virksomheder og industrier inden for bl.a. produktion, finans, medicinalindustrien, transport- og logistikområdet og olie- og gasleverandører.

Vi er dedikerede på alle niveauer og har et mål om at være markedsledende i Danmark på områderne SAP-rådgivning, procesudvikling og SAP-implementering inden for alle økonomiske områder. Accuro ønsker som konsulenthus at være anerkendt af vores kunder for omhu og kvalitet i alt, hvad vi har med at gøre. Vores succeskriterie er at kunne optimere vores kunders reelle forretningsmæssige udbytte og dermed altid tilføre merværdi med vores opgaveløsninger og skabe grundlag for langvarige kunderelationer.