Om vores konsulenter - Accuro.dk
15853
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15853,page-child,parent-pageid-14869,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Vores konsulenter er også vores kunder

Vores konsulenter er Accuros absolut væsentligste aktiv. Det er gennem deres opgaveløsninger, deres forståelse for kundernes behov og deres evner til at indgå i samarbejdsprocesserne, at Accuros kvalitet og forretningsværdi bliver synliggjort.
Derfor stiller vi også meget høje niveau- og kvalitetskrav i vores udvælgelsesproces og opgavematchning.

Ud over, at vores konsulenter grundlæggende skal være dygtige og leve op til vores kompetencekrav, så lægger vi også vægt på, at de deler Accuros virksomhedskultur for omhu, tillid og respekt for værdiskabende løsning af hver eneste opgave. Det ved vores konsulenter, og det skærper vores værdi for dem, fordi vi tilsvarende formidler fagligt udfordrende og spændende opgavetilbud for kunder med høje kvalitetskrav.

Vores konsulenter har alle over 10 års eksperterfaring og i gennemsnit 17 års erhvervserfaring. Mange er seniorkonsulenter, og alle er topkompetente inden for deres speciale. På den baggrund har vi kunne skabe et helt unikt og stærkt teamwork med vores konsulenter bygget på gensidig loyalitet og åbenhed. Det er vores kvalitetsgaranti overfor vores kunder.