Nyheder - Accuro.dk
16266
page-template-default,page,page-id-16266,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nyheder

Publiceret: 14. marts 2018

Accuro deltager på konferencen Offentlig digitalisering 2018 i Aarhus

Onsdag den 14. marts og torsdag den 15. marts deltager Sales Manager Birgitte Høeg og Account Manager Claus Schmidt fra Accuro på den årlige konference Offentlig digitalisering. I 2018 foregår konferencen i Aarhus.

Konferencen stiller skarpt på digitalisering i den offentlige sektor og har mere end 1.500 deltagere fra den offentlige sektor samt private virksomheder.

Da Accuro er leverandør af IT-konsulenter til den offentlige sektor samt private virksomheder, er det helt naturligt for Accuro at være til stede på konferencen.

Publiceret: 2. februar 2018

Johanna_ny

Rekrutteringsafdelingen udvides hos Accuro

Johanna Skovgaard er tiltrådt som Junior Recruitment Consultant hos Accuro. Johanna har en baggrund som Cand.mag. i Sprogpsykologi med tillægsuddannelse i journalistisk formidling. Johanna har tidligere arbejdet som HR-assistent i Axcess og senere Atea A/S, hvor hun har stiftet kendskab med IT-branchen og efter oplæring selvstændigt har varetaget HR-administrationen i Axcess. Senest har Johanna arbejdet som Rekrutteringskonsulent i Moment A/S, hvor hun har varetaget en bred vifte af HR – og rekrutteringsrelaterede opgaver og har haft ansvaret for at servicere nogen af Danmarks største virksomheder. Johanna har altid haft et ønske om at vende tilbage til IT-branchen og derfor er stillingen som Junior Recruitment Consultant hos Accuro den perfekte mulighed. Johanna har oparbejdet en spidskompetence indenfor telefoniske screeninger og personlige interviews og er god til at spotte de rette kandidater til præsentation for kunderne.

Publiceret: 5. januar 2018

CLS til hjemmeside

Accuro ansætter ny Account Manager

Claus Schmidt er tiltrådt som Account Manager hos Accuro. Claus har arbejdet med salg og rådgivning indenfor IT løsninger, serviceaftaler og konsulentydelser til implementering, udvikling og projektledelse til et bredt spektre af danske kunder – blandt andet indenfor shipping og finansbranchen. Claus har gode erfaringer med at sætte sig ind i forretningers problemstillinger og søge værdien i digitaliseringprojekter. Sparring og kvalitet i en personlig dialog ligger ham meget på sinde, hvorfor Accuro’s ydelser til projekter er et perfekt match. 

Publiceret: 08. december 2017

Fejring af vores Børsen Gazelle nr. 4 i træk ved kåring på Tivoli Hotel

Vi kan nu kalde os Børsen Gazelle for 4. år i træk og det blev markeret og fejret torsdag den 7. december på Tivoli Hotel. 1.999 virksomheder kan i 2017 kalde sig for Børsen Gazelle og det er 23. gang at Børsen kårer gazellerne.

Vi kunne ikke være blevet gazelle igen uden et godt samarbejde med kunder, konsulenter, leverandører og os medarbejdere imellem. Vi fortsætter det gode arbejde i 2018.

Publiceret: 04. december 2017

Veloverstået julefrokost 2017 på Admiral Hotel sammen med vores gæster og medarbejdere

Fredag den 1. december afholdte vi julefrokost for vores gæster og medarbejdere i Accuro på Admiral Hotel og restaurant SALT. Mad og drikke var i særklasse og rammerne med udsigt til Operaen ligeledes fremragende.

Vi havde som en overraskelse hyret tryllekunstneren Sunny Cagara til at underholde og gøre netop denne julefrokost ekstra magisk. Som et ekstra krydderi så havde vi sat en selfie maskine op og alle kunne iføre sig sjove julehatte og tage selfies.

Vi vil gerne sige tak til gæster og samarbejdspartnere for en rigtig god og sjov aften.

Publiceret: 09. oktober 2017

Mere end 500 kursusmuligheder i samarbejdet mellem Accuro og SkillsHouse

Accuro og SkillsHouse har indgået et samarbejde for at kunne tilbyde dig kvalitetskurser og certificeringer til en overkommelig pris. Som et introduktions-tilbud får du 15% i rabat på din første tilmelding til kurser afholdt hos SkillsHouse i Værløse eller i Horsens.

Det eneste du skal gøre er at skrive “Accuro” i kommentarfeltet, hvorefter 15% vil blive trukket fra den endelige faktura.

SkillsHouse tilbyder et af landets største kurser inden for Microsoft Dynamics, Microsoft Server, Cloud, programmering og databaser (og meget mere). I alt finder du mere end 500 åbne kurser på SkillsHouse hjemmeside www.skillshouse.dk

Publiceret: 06. oktober 2017

Stål og SAP

Hvad har stålkugler, trægrise og rulleindlæg at gøre med SAP? En hel del, hvis man spørger Accuros grundlægger, Svend Ørum.

”Petanque handler om præcision og akkuratesse – og om at ramme rigtigt. Ikke bare om at placere kuglen rigtigt i situationen, men at tænke frem og sikre sit hold en klar fordel. Og det er lige, hvad vores konsulenter gør, når de arbejder med IT og SAP,” siger han.

Derfor har IT-konsulent virksomheden Accuro nu valgt at sponsorere Ukraines landshold i petanque.

”Vi får mere og mere at gøre med Ukraine og har lige åbnet eget kontor derude – hvor vi håber at tiltrække nogle af de bedste konsulenter i landet – der så kan hjælpe vores kunder her i Skandinavien. Vores sponsorat er bare en beskeden måde at sige tak på,” siger Accuros direktør, der tilføjer:

”Hvis du udfordrer mig til en runde petanque, vil jeg formentlig kun klare mig halvgodt. Men det er ikke det, det handler om. Petanque er en holdsport og vi vil gerne være det bedste hold!”

Under EM i Danmark i primo oktober deltog det ukrainske landshold og sluttede på en flot 13. plads. På billedet til venstre kan man se det ukrainske landshold før kampen mod Wales. En kamp som det ukrainske landshold vandt 13-4.

Publiceret: 05. oktober 2017

Ukraine giver vores kunder flere muligheder

I denne uge åbner vi egen afdeling i Kiev, Ukraine. Målet er at give vores kunder adgang til en større pool af konsulenter, der både kan løse enkelte opgaver og samtidig kan påtage sig større opgaver i teams.

”Vi har gennem tre år formidlet konsulenter fra Ukraine og vi ser det som en oplagt mulighed at udvikle dette, så vi kan tilbyde vores skandinaviske kunder hele teams fra Ukraine, når de skal udvikle deres produkter,” siger vores direktør og grundlægger, Svend Ørum. Han siger om Ukraine:

”Det er et land, der arbejder seriøst på at blive førende indenfor IT – og som et europæisk land er de langt tættere på os kulturelt end for eksempel Indien.”

 

Dansk indgang

Kundens tilgang sker stadig enten via det danske kontor eller gennem den danske direktør i afdelingen i Kiev, Mario Presutti. Mario har arbejdet fra Kiev i flere år og ser samme positive udvikling.

”Det er blevet langt lettere for vores konsulenter herfra at komme til møder i Danmark nu, hvor der er direkte fly og hvor visumreglerne er blevet langt lettere. Og hvis det giver mening for kunderne at mødes med konsulenterne derovre, er det naturligvis også blevet nemmere at flyve til Kiev,” siger han.

Svend Ørum tilføjer:

”Det her giver vores kunder større kapacitet, flere muligheder. Den daglige kontakt vil stadig ske gennem det danske kontor, og vi har de samme høje krav til konsulenter fra Ukraine som til alle andre konsulenter. Skal det her blive en succes, skal vi stå på mål for arbejdet – og det kan vi!”

 

For kommentarer og flere oplysninger, kontakt:

Direktør for Accuro, Svend Ørum: sgo@accuro.dk,  mobil +45 4097 2064

Direktør i Ukraine, Mario Presutti: mep@accuro.dk, mobil +45 3695 3730 og +380 68 710 8425

Publiceret: 28. september 2017

Accuro er blevet Børsen Gazelle for 4. år i træk!

Direktør og stifter af Accuro, Svend Ørum udtaler: “Jeg er stolt over at meddele, at Accuro har modtaget Børsen Gazelle 2017. Vi har modtaget prisen for 4. år i træk.

Jeg ønsker at sige et stort tak til alle medarbejdere i Accuro. Jeres engagement og hårde arbejde har gjort en stor forskel for såvel kunder som konsulenter.”

Publiceret: 1. september 2017

DHL 2017

Accuro var nok engang repræsenteret ved den årlige DHL Stafet. Vejret startede ud med mørke skyer og der kom få dryp, men det store regnskyl udeblev heldigvis. Senere kom der faktisk sol og rammerne var dermed endnu engang perfekte til både de fysiske strabadser og til efterfølgende at kunne nyde den gode stemning, mad, drikke og netværk. Accuro siger tak til alle deltagerne gæster for en rigtig god aften.

Se flere billeder her

Publiceret: 21. marts 2017

Bogholderiet styrkes hos Accuro

Camilla Aller Steensgaard er ansat som regnskabs-/administrativ medarbejder hos Accuro. Camilla har mere end 12 års erfaring med regnskabs- og administrative opgaver i virksomheder som MAN Diesel & Turbo, QXL, Egmont og Walt Disney.

Publiceret: 1. marts 2017

Salgsafdelingen forstærkes hos Accuro

Accuro vækster og har derfor forstærket salgsafdelingen med Jesper Eriksen som Senior Account Manager. Jesper har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning om og salg af større IT-projekter, salg af sourcingydelser (drift og udvikling), systemudvikling, infrastruktur, softwareaftaler og konsulenter. Jesper har særligt arbejdet med kunder i den finansielle og industrielle sektor i Danmark og Norden. Tidligere har Jesper arbejdet for store danske IT service/leverandører i Danmark som NNIT, Atea og BEC.

Publiceret: 2. februar 2017

Accuro forøger rekrutteringsteamet

Accuro har styrket rekrutteringsteamet med Annika Aarnio som ny trainee. Annika har fornyeligt afsluttet en kandidatgrad i Business Administration (hovedfag i strategi og ledelse). Annika har tidligere arbejdet med Human Resources og ansvarsområder indenfor administrative opgaver i relation til rekruttering og personaleudvikling. Hos Accuro arbejder Annika med alle typer af opgaver indenfor rekruttering. Annika er fra Finland og har de sidste 7 år boet i Sverige og Holland før hun flyttede til København.

Publiceret: 10. oktober 2016

Accuro styrker salgsafdelingen

Birgitte Høeg er pr. 10. oktober 2016 tiltrådt som Senior Account Manager hos Accuro. Birgitte har arbejdet med salgsledelse og rådgivning om IT-løsninger, konsulentydelser og IT-uddannelsesløsninger i såvel store internationale virksomheder som i mindre. Derudover kan Birgitte også trække på en betydelig erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Birgitte vil fremadrettet bruge sin know-how inden for IT og rekruttering til at rådgive kunder og sikre, at de får den høje kvalitet som kendetegner Accuros IT bemandingsløsninger.

Publiceret: 27. september 2016

Accuro er igen kåret som Børsen Gazelle

3 år i træk….Accuro er glade for at kunne meddele at vi nok engang har modtaget Børsen Gazelle.  Der skal lyde et begejstret tak til vore kunder og samarbejdspartnere som igen har skabt grundlaget for denne succes. Ligeledes et stort tak til alle medarbejdere i Accuro som via deres professionelle tilgang og fleksibilitet til opgaverne har gjort dette muligt.
Læs mere om Børsen Gazelle her

Publiceret: 2. september 2016

DHL 2016

Torsdag den 1. september deltog Accuro ved DHL Stafet 2016 for 3. år i træk. Vejret var endnu engang perfekt til både den fysiske udfoldelse og til det sociale arrangement. Som noget nyt kunne gæsterne gå de 5 km og den mulighed blev modtaget godt blandt flere. Efter at have løbet eller gået de 5 km, så fortsatte den gode stemning med mad, drikke og netværk. Accuro siger tak til alle deltagerne gæster for en rigtig god aften.

Se flere billeder her

Publiceret: 22. juli 2016

Accuro ansætter ny rekrutteringskonsulent

Sharmini Deb er pr. 22. juli 2016 tiltrådt som Recruitment Consultant hos Accuro. Sharmini er en erfaren personalekonsulent med over 10 års global rekrutteringserfaring inden for IT og SAP. Sharmini er kendt for at placere meget kompetente kandidater til Fortune 500 virksomheder. Udover at være personalekonsulent, har hun også været involveret i IT og SAP projekter som selvstændig konsulent. Det at hun har arbejdet på begge sider af bordet giver hende mere viden og forståelse for de forskellige teknologier. Sharmini er fra Malaysia og har arbejdet i udlandet i over 15 år. Kort før sin tiltrædelse hos Accuro flyttede hun til Danmark med sin mand og datter fra London.

Publiceret: 1. februar 2016

Accuro ansætter ny rekrutteringskonsulent

Salar Moorgan er pr. 1. februar 2016 tiltrådt som Recruitment Consultant hos Accuro. Salar startede sin karriere i salg og rekruttering da han flyttede til London i 2002. Salars første rekrutteringserfaring opnåede han inden for reklamesalg hos publikationshuset Sovereign Publishers. Dernæst blev han headhuntet af Computer People International hvor han arbejdede med salg af freelance IT roller i Europa og her fik han Skandinavien som ansvarsområde. Det var springbrættet til en ny karriere som IT freelance salgs- og rekrutteringskonsulent. Efter 2 år fik Salar flere ansvarsområder og fortsatte med at opbygge en succesfuld port folio af kunder og konsulenter. I 2009 fortsatte karrieren hos Eurosearch & Selection som via en meget skræddersyet tilgang til det skandinaviske marked var det naturlige næste skridt for Salar.

Publiceret: 19. november 2015

Børsen Gazelle 2015

Vi gjorde det igen…2 år i træk har Accuro modtaget Børsens Gazelle, nu også i 2015.  Vi ønsker at takke alle vore kunder og samarbejdspartnere som igen gjorde det muligt.  Stort tillykke til alle medarbejdere i Accuro for jeres store indsats. Meget flot arbejde.
Læs mere om Børsen Gazelle her

Publiceret: 25. september 2015

Accuro afholdt reception for Svend Ørum

Accuro’s stifter og direktør Svend Ørum blev fejret af forretningsforbindelse og venner af huset ved en festlig reception torsdag den 24. september 2015

Café Overfor lagde hus til og bød på et udsøgt traktement af mad og drikke.

Se flere billeder fra receptionen her

Publiceret: 31. august 2015

DHL 2015

Onsdag den 26. august deltog Accuro og en række inviterede gæster i DHL Stafet 2015. Vejret fejlede ikke noget og engagementet i at gennemføre den sædvanlige distance på de 5 km, samt deltage i det sociale arrangement i teltet efterfølgende var i særklasse. Der blev netværket og alle bidrog til en god stemning.

Se flere billeder her