Fokusområder - Accuro.dk
15960
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15960,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Fokusområder og særlige kompetencer

Accuro er specialiseret i rekruttering og formidling af særlig dygtige freelancekonsulenter med lang erhvervserfaring og med spidskompetencer inden for SAP, Oracle, Microsoft samt IT-projektledelse og Test. Vores speciale er først og fremmest vores arbejdsprocesser, vores rekrutteringsform og leveringssikkerhed.

Vi screener målrettet markedet løbende for konsulenter i den absolutte topklasse til Accuros omfattende konsulent-database. Dertil bruger vi tid og ressourcer på at være gode til at forstå vores kunders opgaver og definere deres præcise behov. Med disse faktorer som udgangspunkt kan vi kombinere de helt rigtige konsulentprofiler og inden for 24-48 timer tilbyde 2-3 topkandidater til vores kunder.

Accuros adelsmærke er omhu og kvalitet, og når en opgave er løst, sikrer vi med tilfredshedsundersøgelser, at vores konsulent har løst opgavens kvalitetskriterier tilfredsstillende og opfyldt kundens behov. På den måde kan vi løbende forbedre vores processer og samarbejder.