Svend Ørum, CEO og ejer - Accuro.dk
16031
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16031,page-child,parent-pageid-16020,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hos Accuro har vi plads og tid til en afslappet og personlig tilgang til både konsulenter og kunder, og det, som de møder hos Accuro, det er os, præcis som vi er.

En af Accuros vigtigste opgaver som konsulenthus er at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved hurtigt at finde konsulenter af høj kvalitet og med de faglige og sociale kompetencer, som kunderne har brug for. Det essentielle er, at vi skaber værdi for vores kunder ved at fremsende de rigtige profiler, som matcher de kompetencer, de efterspørger.

Accuro betyder at udføre med omhu
Vi er kendte for at være ordentlige, ihærdige, fleksible og meget kvalitetsbevidst med det, vi gør. Det er ikke kun smarte reklameord. Vi er omhyggelige med det, som vi leverer til vores kunder. Og vi leverer kun konsulenter og løsninger, som vi kan stå inde for. Vi har et godt navn. Det har vi fået i kraft at vores ihærdighed og vores omhyggelighed, og at vi udfører tingene med omhu.

Accuro er ved første øjekast ikke så forskellig fra de fleste konsulenthuse. Men vi er meget forskellig fra de andre. Vi er mere autentiske, og vi har plads og tid til en afslappet og personlig tilgang til både konsulenter og kunder. Det, som de møder hos Accuro, det er os, præcis som vi er. Måske er det årsagen til, at vi er exceptionelt gode til at opbygge langvarige relationer med vores konsulenter og kunder.

Et godt samarbejde kommer ikke af sig selv
Grundlaget for vores langvarige relationer handler i særdeleshed om tillid og den samarbejdskultur, som vi i Accuro skaber sammen med kunderne og vores konsulenter.
Tiden er en vigtig faktor for alle – ikke mindst vores kunder – og derfor skal vi som konsulenthus først og fremmest forstå opgaven til fulde inden, at vi kontakter vores konsulenter. Dertil forsøger vi altid at have en åben dialog omkring en aktuel opgave med de, som vi tror på matcher opgaven.

Vi er meget optaget af, at der er en stærk tillid i samarbejdet mellem os, vores konsulenter og kunderne. Hos Accuro er vi ikke bare brokere. Min opfattelse er helt klart, at mange konsulenter især kan lide os, fordi de mærker, at vi er åbne og ærlige og fokuserede på, at de opgaver, vi tilbyder, også matcher deres profil både fagligt og menneskeligt. Det samme gælder i forholdet til vores kunder. Uden tillid ville der ikke være en forretning!

Vi arbejder kontinuerligt på at blive bedre til det, vi gør. Vi mener selv, at vi gør en masse ting rigtig godt – men vi kan altid blive bedre. Verden er konstant i forandring, og det skal vi også være til det bedre.