CV-banken for SAP- og IT-konsulenter - Accuro.dk
16037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16037,page-child,parent-pageid-16020,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CV-banken for SAP- og IT-konsulenter

Accuro har opbygget en omfattende netværksdatabase – vores CV-bank – der med over 3.500 profiler og CV’er på dygtige konsulenter inden for SAP, Oracle og Microsoft er hjertet i Accuros netværksvirksomhed. Det er herfra, vi udvælger vores kandidater til de opgaver, vi får ind.

Vi styrker løbende databasen og screener proaktivt markedet for kandidater, der opfylder Accuros kompetencekrav.

Konsulenter er også velkomne til selv at registrere deres profil i Accuros CV-bank.

De rigtige projekter til de rigtige konsulenter
I Accuros CV-bank segmenteres alle profiler efter kompetenceområder, spidskompetencer, erhvervserfaring og projektønsker (deltid/heltid). På baggrund af vores kunders kompetencebehov kan vi derfor med stor sikkerhed udvælge og matche vores kandidater til de aktuelle projekter.

På den måde sikrer vi, at de konsulenter, som vi tilbyder Accuros kunder, ikke alene passer til de aktuelle projektopgaver, men også har den helt rigtige konsulentprofil i forhold til det team og den organisation, de skal indgå i et samarbejde med. Dermed sikrer vi den højst mulige grad af værdioplevelse for alle.

CV-banken er omdrejningspunktet for Accuros konsulenter
Vores konsulenter er Accuros væsentligste aktiv. Derfor vil vi også på anden vis gøre en forskel ud over lukrative aflønninger. Alle konsulenter registreret i Accuros CV-bank får f.eks. mulighed for at være del af vores fagnetværk. Vi har etableret interne LinkedIn-grupper for SAP- og IT-eksperter, og vi formidler vidensdeling på kompetancemøder og workshops. Målet er naturligvis at cementere vores kultur og særlige ånd i et stærkt interessefællesskab.

Meld dig ind i vores grupper på LinkedIn:

IT Freelance Experts
– opgaver indenfor IT, Projekt- og Testledelse

SAP Freelance Experts – opgaver indenfor SAP

RPA Freelance Experts – projekter inden for RPA