Bliv en del af Accuro - Accuro.dk
16020
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16020,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bliv Accuro-konsulent

Accuro har særdeles gode kunderelationer. Vores kunder er kvalitetsbevidste. Ligesom vi er. Derfor ønsker vi at samarbejde med de bedste af de bedste konsulenter, fordi vi ønsker at levere kvalitetsarbejde hver eneste gang, vi løser opgaver for vores kunder. Det ved kunderne, og derfor har de tillid til os.

Accuro får konstant nye opgaver ind, og derfor screener vi hele tiden markedet for dygtige freelancekonsulenter og konsulenter til fastansættelse til at sikre løsningen af disse opgaver.

Vores portefølje af konsulenter er meget stor – og det er et krav, for at være en del af Accuros team, at vores konsulenter har mange års erfaring, er selvdrevne og kender betydningen af at levere gode resultater.
Til gengæld er de projekter, som vi udbyder, udfordrende og spændende. Dertil er det et vigtigt parameter for os, at vores konsulenter trives med de opgaver, som vi sender dem ud på. Vores holdning er, at det ikke alene skal være fagligt interessant, det skal også være lukrativt at være en del af Accuro.

Vores fundamentale målsætning er win-win, og at et samarbejde med Accuro skal betyde en reel forskel for vores konsulenter. Derfor tilbyder vi både konkurrencedygtige honorarer og mulighed for at skabe ekstra gunstige kontraktforhold.

Vi har en del internationale kunder, men vores projekter – både fuldtids- og deltidsopgaver – er hovedsageligt placeret i Danmark.

Kontakt os allerede i dag – også selvom du måske lige i øjeblikket ikke er klar til nye opgaver – så tager vi en snak om, hvad vi yderligere kan tilbyde.

Meld dig ind i vores grupper på LinkedIn:

IT Freelance Experts
– opgaver indenfor IT, Projekt- og Testledelse

SAP Freelance Experts – opgaver indenfor SAP

RPA Freelance Experts – projekter inden for RPA