Accuro.dk | Nyheder
16266
page-template-default,page,page-id-16266,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nyheder

Publiceret: 21. marts 2017

Bogholderiet styrkes hos Accuro

Camilla Aller Steensgaard er ansat som regnskabs-/administrativ medarbejder hos Accuro. Camilla har mere end 12 års erfaring med regnskabs- og administrative opgaver i virksomheder som MAN Diesel & Turbo, QXL, Egmont og Walt Disney.

Publiceret: 1. marts 2017

Salgsafdelingen forstærkes hos Accuro

Accuro vækster og har derfor forstærket salgsafdelingen med Jesper Eriksen som Senior Account Manager. Jesper har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning om og salg af større IT-projekter, salg af sourcingydelser (drift og udvikling), systemudvikling, infrastruktur, softwareaftaler og konsulenter. Jesper har særligt arbejdet med kunder i den finansielle og industrielle sektor i Danmark og Norden. Tidligere har Jesper arbejdet for store danske IT service/leverandører i Danmark som NNIT, Atea og BEC.

Publiceret: 2. februar 2017

Accuro forøger rekrutteringsteamet

Accuro har styrket rekrutteringsteamet med Annika Aarnio som ny trainee. Annika har fornyeligt afsluttet en kandidatgrad i Business Administration (hovedfag i strategi og ledelse). Annika har tidligere arbejdet med Human Resources og ansvarsområder indenfor administrative opgaver i relation til rekruttering og personaleudvikling. Hos Accuro arbejder Annika med alle typer af opgaver indenfor rekruttering. Annika er fra Finland og har de sidste 7 år boet i Sverige og Holland før hun flyttede til København.

Publiceret: 10. oktober 2016

Accuro styrker salgsafdelingen

Birgitte Høeg er pr. 10. oktober 2016 tiltrådt som Senior Account Manager hos Accuro. Birgitte har arbejdet med salgsledelse og rådgivning om IT-løsninger, konsulentydelser og IT-uddannelsesløsninger i såvel store internationale virksomheder som i mindre. Derudover kan Birgitte også trække på en betydelig erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Birgitte vil fremadrettet bruge sin know-how inden for IT og rekruttering til at rådgive kunder og sikre, at de får den høje kvalitet som kendetegner Accuros IT bemandingsløsninger.

Publiceret: 27. september 2016

Accuro er igen kåret som Børsen Gazelle

3 år i træk….Accuro er glade for at kunne meddele at vi nok engang har modtaget Børsen Gazelle.  Der skal lyde et begejstret tak til vore kunder og samarbejdspartnere som igen har skabt grundlaget for denne succes. Ligeledes et stort tak til alle medarbejdere i Accuro som via deres professionelle tilgang og fleksibilitet til opgaverne har gjort dette muligt.
Læs mere om Børsen Gazelle her

Publiceret: 2. september 2016

DHL 2016

Torsdag den 1. september deltog Accuro ved DHL Stafet 2016 for 3. år i træk. Vejret var endnu engang perfekt til både den fysiske udfoldelse og til det sociale arrangement. Som noget nyt kunne gæsterne gå de 5 km og den mulighed blev modtaget godt blandt flere. Efter at have løbet eller gået de 5 km, så fortsatte den gode stemning med mad, drikke og netværk. Accuro siger tak til alle deltagerne gæster for en rigtig god aften.

Se flere billeder her

Publiceret: 22. juli 2016

Accuro ansætter ny rekrutteringskonsulent

Salar Moorgan er pr. 1. februar 2016 tiltrådt som Recruitment Consultant hos Accuro. Salar startede sin karriere i salg og rekruttering da han flyttede til London i 2002. Salars første rekrutteringserfaring opnåede han inden for reklamesalg hos publikationshuset Sovereign Publishers. Dernæst blev han headhuntet af Computer People International hvor han arbejdede med salg af freelance IT roller i Europa og her fik han Skandinavien som ansvarsområde. Det var springbrættet til en ny karriere som IT freelance salgs- og rekrutteringskonsulent. Efter 2 år fik Salar flere ansvarsområder og fortsatte med at opbygge en succesfuld port folio af kunder og konsulenter. I 2009 fortsatte karrieren hos Eurosearch & Selection som via en meget skræddersyet tilgang til det skandinaviske marked var det naturlige næste skridt for Salar.

Publiceret: 1. februar 2016

Accuro ansætter ny rekrutteringskonsulent

Sharmini Deb er pr. 22. juli 2016 tiltrådt som Recruitment Consultant hos Accuro. Sharmini er en erfaren personalekonsulent med over 10 års global rekrutteringserfaring inden for IT og SAP. Sharmini er kendt for at placere meget kompetente kandidater til Fortune 500 virksomheder. Udover at være personalekonsulent, har hun også været involveret i IT og SAP projekter som selvstændig konsulent. Det at hun har arbejdet på begge sider af bordet giver hende mere viden og forståelse for de forskellige teknologier. Sharmini er fra Malaysia og har arbejdet i udlandet i over 15 år. Kort før sin tiltrædelse hos Accuro flyttede hun til Danmark med sin mand og datter fra London.

Publiceret: 19. november 2015

Børsen Gazelle 2015

Vi gjorde det igen…2 år i træk har Accuro modtaget Børsens Gazelle, nu også i 2015.  Vi ønsker at takke alle vore kunder og samarbejdspartnere som igen gjorde det muligt.  Stort tillykke til alle medarbejdere i Accuro for jeres store indsats. Meget flot arbejde.
Læs mere om Børsen Gazelle her

Publiceret: 25. september 2015

Accuro afholdt reception for Svend Ørum

Accuro’s stifter og direktør Svend Ørum blev fejret af forretningsforbindelse og venner af huset ved en festlig reception torsdag den 24. september 2015

Café Overfor lagde hus til og bød på et udsøgt traktement af mad og drikke.

Se flere billeder fra receptionen her

Publiceret: 31. august 2015

DHL 2015

Onsdag den 26. august deltog Accuro og en række inviterede gæster i DHL Stafet 2015. Vejret fejlede ikke noget og engagementet i at gennemføre den sædvanlige distance på de 5 km, samt deltage i det sociale arrangement i teltet efterfølgende var i særklasse. Der blev netværket og alle bidrog til en god stemning.

Se flere billeder her