Specialydelser - Accuro.dk
15963
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15963,page-child,parent-pageid-15960,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Specialydelser

Accuro kombinerer strategi, ledelse, processer og IT i én overordnet palet indenfor projekt- og testledelse, teamstyring, procesudvikling, udvikling og -implementering og IT-ydelser generelt. Det er muligt, fordi vi, som den særlige netværksvirksomhed vi er, er istand til at favne både bredt og dybt på én gang uden at skulle gå på kompromis med vores kvalitetskrav. Accuros projektledere kvalitetssikrer både store og små opgaver.

Langt de fleste af Accuros associerede projektledere har mange års erfaring i ledelse af større forretningsprojekter og er certificerede under PMI, Prince2, IMPA eller tilsvarende, og de udvikler dermed løbende deres projektlederkompetencer for at bevare deres certificeringer. Desuden deltager vores konsulenter i en række netværk omkring projektledelse – blandt andet i PMI’s danske organisation.
Det betyder, at Accuros konsulenter kan levere kvalitetssikker projektledelse til både store og små udviklings- og implementeringsprojekter og altid kan sikre, at et givent projektforløb bliver baseret på velafprøvede processer, teknikker og metoder – lige fra initieringsfasen til færdiglevering.

Accuro leverer markedets mest erfarne konsulenter indenfor SAP, Oracle og Microsoft
Accuro er garant for proaktive og meget erfarne konsulenter med et gennemsnit på over ti års erfaring inden for alle de væsentlige områder af SAP, Oracle og Microsoft. Dermed kan vi sikre, at vores kunder opnår reel forretningsværdi ved understøttelse af den eksisterende løsning eller implementering af deres system.

Accuros udgangspunkt er altid kundens forretningsmæssige mål.
Herfra kan vi understøtte implementering og support af alle områder indenfor SAP, Oracle og Microsoft. Vi kan også påtage os hele projekter omfattende både projektledelse, forretningsanalyse, applikationsimplementering og testledelse. Vi leverer konsulenter til: SAP, projektledelse, testledelse og test, java, Sharepoint, .net, Microsoft, Mainframe, Cobol, Oracle, SQL, Teradata, Support o.a.

Herudover tilbyder vi: 
IT governance model, releasestyring og organisation, implementationsplanlægning og roadmaps.

Og rådgivning omkring: 
Outsourcing, leverandørvalg og kontrakt og forhandlinger.