Vi har travlt og er de sidste 3 år kåret som Børsen Gazelle. Derfor søger vi til vores kontor på Frederiksberg følgende 2 profiler til fastansættelse. Du vil blive del af et team på 9 personer i et meget uformelt miljø, hvor der er højt til loftet.

Hvis du mener at matche en af nedenstående opgaver og har mod på et selskab, hvor du får rig mulighed for at påvirke selskabets samt din egen udvikling så send din ansøgning til Svend Ørum, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Sælger/Account Manager:

Vi søger en energisk sælger til opsøgende salg, vedligeholdelse af eksisterende kontakter og relationer samt opbygning af nye på det danske marked.

Som person er du udadvendt, service minded, selvdreven, struktureret, og har let ved at skabe en behagelig atmosfære omkring dig. Du skal have erfaring med salg af ressourcer indenfor et eller flere af områderne SAP, IT udvikling, Projektledelse og/eller Test. Du har et allerede eksisterende netværk og navn i markedet og kan påvise og skabe resultater.

Det er en fordel, hvis du behersker Microsoft CRM 2016, men ikke et krav.

Vi kan tilbyde en god løn samt en resultatorienteret bonuspakke uden loft.

Rekruiter:

Vi søger en erfaren IT recruiter til screening og udvælgelse af de korrekte kandidater til de mange opgaver der kommer ind.

Dit arbejde vil bestå af fremfinding af de rigtige kandidater til vores opgaver, opbygning af relationer til konsulenterne i vores database samt støtte vores sælgere når det er nødvendigt.
 
Som person er du selvdreven, struktureret, og har let ved at skabe en behagelig atmosfære omkring dig. Du har erfaring med recrutering af Freelance konsulenter indenfor et eller flere af områderne SAP, IT udvikling, Projektledelse og/eller Test. Du kan fremvise resultater og har et godt etableret netværk allerede.

Det er en fordel, hvis du behersker Microsoft CRM 2016, men ikke et krav.

Vi kan tilbyde en god grundløn samt en resultatorienteret bonuspakke uden loft.

 

 

 


ACCURO ApS  -  H C ØRSTEDS VEJ 50C  -  1879 FREDERIKSBERG C  -  TELEFON  +45 40 97 20 64         LinkedIn Logo