Accuro har opbygget en omfattende netværksdatabase - CV-banken - der med over 2500 profiler og CV'er på dygtige konsulenter indenfor SAP, Oracle og Microsoft er hjertet i Accuros netværksvirksomhed. Det er herfra, vi udvælger vores kandidater til de projektopgaver, vi får ind.

Vi styrker løbende databasen og screener proaktivt markedet for kandidater, der opfylder Accuros kompetencekrav.

Freelancekonsulenter er også velkomne til selv at registrere deres profil i Accuros CV-bank.

De rigtige projekter til de rigtige konsulenter
I Accuros CV-bank segmenteres alle profiler efter kompetenceområder, spidskompetencer, erhvervserfaring og projektønsker (deltid/heltid). På baggrund af vores kunders kompetencebehov kan vi derfor med stor sikkerhed udvælge og matche vores kandidater til de aktuelle projekter.

På den måde sikrer vi, at de konsulenter, som vi tilbyder Accuros kunder, ikke alene passer til de aktuelle projektopgaver, men også har den helt rigtige konsulentprofil i forhold til det team og den organisation, de skal indgå i et samarbejde med. Dermed sikrer vi den højst mulige grad af værdioplevelse for alle.

CV-banken er omdrejningspunktet for Accuros konsulenter
Vores associerede konsulenter er Accuros væsentligste aktiv. Derfor vil vi også på anden vis gøre en forskel ud over lukrative aflønninger. Alle konsulenter registreret i Accuros CV-bank får f.eks. mulighed for at være del af vores fagnetværk. Vi har etableret interne LinkedIn-grupper for SAP- og IT freelance-eksperter, og vi formidler vidensdeling på kompetanceudviklingsmøder og workshops. Målet er naturligvis at cementere vores kultur og særlige ånd i et stærkt interessefællesskab.

 

 

 

 


ACCURO ApS  -  H C ØRSTEDS VEJ 50C  -  1879 FREDERIKSBERG C  -  TELEFON  +45 40 97 20 64         LinkedIn Logo