Faste stillinger i Accuro - Accuro.dk
16043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16043,page-child,parent-pageid-16020,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Faste stillinger i Accuro

Vi søger en rekrutteringsspecialist

Har du erfaring med rekruttering af konsulenter indenfor SAP eller IT ? Eller har du erfaring fra en anden stilling, hvor du derigennem har et godt kendskab til SAP eller IT? Eller har du bare et brændende ønske om at komme til at arbejde med rekruttering og tror på, at du kan gøre en forskel på dette punkt? Så er det måske netop dig, vi er på udkig efter.

Virksomheden

Accuro er solidt forankret i markedet inden for SAP- og IT-rekruttering af specialister. Vi er kåret som Børsen Gazelle de sidste 5 år i træk. Forretningen bygger på langvarige relationer med kunder og konsulenter, som er baseret på ekspertviden, tillid og fleksibilitet. Vi leverer dygtige konsulenter, der dækker kundernes behov inden for SAP og IT-ydelser. På grund af øget travlhed og vækst søger vi derfor endnu en dygtig kollega til teamet. Måske er det dig?

På kontoret på Frederiksberg vil du indgå i et uhøjtideligt miljø, som i dag består af 9 energiske og dygtige medarbejdere, dækkende over rekruttering, salg, marketing, administration samt selskabets direktør og ejer.

Du vil opleve, at der er et godt sammenhold, højt til loftet og kort vej til beslutningerne – og let til latter. Der er plads til sparring og erfaringsudveksling, men det forventes, at du hurtigt indgår i teamet og bidrager til forretningen.

Jobbet

Opgaverne spænder vidt og tager primært udgangspunkt i danske samt svenske og norske kunder.

Dine primære opgaver bliver:

  • Rekruttering af nye kandidater
  • Fastholde det gode samarbejde med eksisterende kandidater
  • Udbygge eksisterende netværk af kandidater

Arbejdet indebærer professionel screening, rådgivning og samarbejde med et bredt udsnit af konsulenter i Danmark, Norden og Nearshore. Stillingen kræver, at du skal varetage hele rekrutteringsprocessen fra A-Å.

Din baggrund

Du er udadvendt, serviceminded og absolut resultatorienteret. Med dit stærke drive har du lyst til og trives med at tage ansvar for gennemførelse af fastlagte målsætninger.

Optimalt har du allerede erfaring med rekruttering af SAP- eller IT-konsulentydelser. Du er kvalitetsbevidst, har forretningsforståelse, et stort netværk og ønsker at skabe forretning og værdi både for vores kunder og konsulenter. Du har som minimum et par års erfaring og kender IT-branchen indgående.

Det er vigtigt, at du formår at arbejde selvstændigt og struktureret, så alle opgaver bliver løst og ingen detaljer går tabt. Du tør at tage ansvar, og tænke ud af boksen og kan dokumentere dine resultater og succeshistorier.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft CRM 2016 på brugerniveau. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale. Eventuelt flere sprog vil være en fordel, men ikke et krav.

Løn og arbejdstid

Du får en konkurrencedygtig løn baseret på en fast grundløn og en målafhængig provision uden loft.

Arbejdstiden er fuldtid.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig? Vi skal have besat stillingen hurtigst muligt, så søg gerne allerede i dag. Send din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket her

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at ringe til Svend Ørum på tlf. 4097 2064. Vi behandler løbende ansøgningerne, og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristens udløb, så søg hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.